Bostäder

Platsen som valts för att uppföra Green Village är Keillers Damm i Surte, Ale Kommun. Området har valts med omsorg och eftertanke. Här får du ta del av naturen, sjön och fågellivet, och på sikt ett boende i framkant. Inflyttningen är planerad till kvartal 3 2015. I planeringen av Green Village har viktiga parametrar för ett tryggt och kvalitativt boende säkerställts genom närhet till skola, förskola, affärer, läkarvård, fritidsaktiviteter, grön- och strövområden samt tillgång till bad och avkoppling.

Hustillverkare Green Village Göteborg

 

Green Village erbjuder en infrastruktur med endast ”knappa kvarten” i pendelavstånd från Göteborgs centralstation. Detta utan köer och stopp. Med bil på fyrfilig motorväg är det ca 1,5 mil från Keillers Damm till Nordstans P-hus. Med sin optimala blandning av enfamiljshus, radhus och flerfamiljshus kommer Green Village att vara självförsörjande vad gäller energi. Nyttjandet av egen vindkraft, solenergi och bergvärme gör Green Village boendet till ett klimatsmart och prisvärt boende. Glöm dyra elräkningar i framtiden!

I den första fasen , vill vi ge er möjligheten att samla information kring konceptet Green Village. Detta så att ni kan vara med från allra första början. Under Green Village utveckling och byggande, har ni chansen att kunna följa, medverka och påverka i kanske just ert framtida drömboende. Under inledningen av 2014 startar byggnationen av Green Village Surte.

Vill ni vara en del av framtidens smartare sätt att bo? Då är förmodligen Green Village det ni söker!

Teknik beskrivning och rumsbeskrivning
Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning Radhus

Teknisk Beskrivning Punkthus

Planritning 2:or

Planritning 3:or
Planritning 4:or
Planritning radhus

E-Broschyr

Green Village