Partners

F O Peterson & Söner Byggnads AB skall som ägare av Green Village AB genomföra entreprenaderna av  radhus och flerfamiljshusen. Företaget är en byggkoncern som grundades 1870 i Göteborg. Idag är de en av de största byggföretagen i Västsverige. Genom åren har de varit med och format Göteborg som stad, bland annat genom uppförandet av Örgryte nya kyrka, Östra Nordstan, Kvibergs kaserner, Chalmers kårhus och Gårda brandstation m.m.

 • F O Peterson

  F O Peterson har verksamhet inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, inredningssnickeri och fastighetsförvaltning. Vi erbjuder helheten inom byggnation. Tillsammans med oss kan du rita och konstruera, bygga nytt, bygga om, renovera, grundförstärka eller göra specialanpassad inredning efter just dina behov. Under rubriken Tjänster kan du läsa mer om alla våra områden.

  www.fop.se
 • HTH

  HTH har sitt ursprung i dansk hantverkstradition. Från de stora linjerna till de små detaljerna är HTH specialister på köksinredning. På fabrikerna i Danmark produceras kök med händer, hjärtan och högteknologi. Det bidrar till att säkra den höga och jämna kvaliteten som är kännetecknande för HTH:s kök.

  Den höga kvaliteten gäller inte bara fabrikerna. Hos HTH är hållningen att kök bör designas och säljas av specialister. Därför är personalen i butikerna utbildade och delar gärna med sig av sin stora kunskap och erfarenhet inom köksinredning – en viktig faktor för kompetent vägledning och ett gott slutresultat.

  www.hth.se
 • AEG

  AEG designar produkter för 2000-talet, inspirerade av en enastående personlighet i Tysklands och AEG:s historia: Peter Behrens, grundaren av industriell design och den andlige fadern till dagens designteam hos AEG.

  www.aeg.se
 • Anebyhus

  Det började strax efter kriget, när sågverket i Aneby bestämde sig för att börja tillverka villor till ortsborna. Under de dryga sextio år som förflutit har de sedan mött tiotusentals människor och deras husdrömmar. Många av mötena har lett till en livslång kärleksaffär – med ett Anebyhus.

  Anebyhus tanke är att erbjuda ett väldesignat och funktionellt hus, oavsett vilka förutsättningar du har. Till sin hjälp har man alla erfarenheter man samlat på sig under decennierna. Och vetskapen att kvalitet är det enda som står kvar i längden.

  www.anebyhus.se
 • Ale El

  Ale Elförening ekonomisk förening är ett medlemsägt nätbolag som distribuerar elenergi till 90 procent av Ale kommuns hushåll, företag samt del av Lilla Edet. Ale Elförening är även 100 % ägare till dotterbolaget Ale El Elhandel AB som bedriver elhandel i hela Sverige.

  www.aleel.se
 • Carlbergs

  Carlbergs utför allt markarbete för Green Village.
  Kompetens, resurs och miljömedvetenhet är företagets nyckelord.

  www.carlbergs.se
 • Con Form

  Con Form är totalansvariga för konstruktion och resning av stommarna till Green Village punkthus.

  www.con-form.se
 • LED-Butiken

  www.ledbutiken.se
 • Rams El

  Rams El utför alla elhandlingar och installationer till Green Village.

  www.ramsel.se
 • Bengt Dahlgren

  Bengt Dahlgren Göteborg AB utför alla konsultativa beräkningar vad gäller t.ex energi och miljö
  Som ledande inom sin bransch bidrar detta till Green Village miljöklass Guld och låga boendekostnader för kunderna.

  bengtdahlgren.se
 • Konradssons Kakel

  Konradssons Kakel levererar allt kakel & klinkers till green Village

  www.konradssons.com
 • Kungälvs rör

  Kungälvs rör är leverantör av badrum och porslin. Utför all rörinstallation i Green Village

  www.kungalvs-ror.se